Bandana tørklæder til hunde

Hunden har i mange år været omtalt som menneskets bedste ven og det betyder også er vi gør meget mere for at vores hunde skal have det godt og ikke mindst se godt ud. En af de populære trends indenfor hundemode er bandana tørklæder til hunde.

I denne artikel har jeg lavet en oversigt over mange forskellige bandana tørklæder til hunde, så du kan få et overblik over de farver og mønstre, samt funktionaliteter bandanaer til hunde kan have.

Afkølende bandana til hunde

Og lad os starte med et bandana tørklæde til hunde der netop har en funktionalitet og ikke bare er en pyntegenstand til hunde. Denne hundebandana virker nemlig afkølende på hunde, hvis du fugter og lufter den inden du giver din hund den på.

Afkølende hundebandana fra Coolpets i tre størrelser.

Det fungere ved at du gør bandana tørklædet vådt, vrider det mest af vandet ud så det ikke drypper, hvorefter du blot skal ryste det en to-tre gange i luften. Nu vil det være afkølende for din hund når den får det på og du kan hurtigt fugte det igen når i er på tur for at forbedre den afkølende effekt. Genialt bandana til hunde der har det varmt om sommeren.

Hundebandana med marguerit blomster

Her får du et flot sommerligt hundebandana tørklæde med hendes majestæt dronningens favorit blomst på. Bandanaet fås i fire forskellige farver alle med klassiske margueritter på.

Mørkeblå marguerit bandana til hunde.
Beige marguerit bandana til hunde.
Lyseblå marguerit bandana til hunde.

Som du kan se er farverne mørkeblå, beige, lyseblå og lyserød med margueritter der har gul midte og hvide blade. De fås i 3 størrelser: XS – til de helt små hunde, M – til hunde fra 5 kg der måler op til 68 cm om halsen, L – til hunde omkring 15 kg der måler op til 78 cm om halsen.

Tiger bandana i lyserød el. grøn

Dette flotte hundebandana tørklæde med et tigermønster er ganske unikt i fohold til mange andre bandana tørklæder til hunde. Det fås i tre størrelser til små hunde, hunde fra 5 kg og hunde fra 15 kg, samt de to forskellige farver du ser herunder.

Lyserød hundebandana med tigre.
Grøn hundebandana med tigre.

Det er flot bandana hvis du vil have et der er noget anderledes end de mange andre hundebandanas. Hvis du gerne vil matche med din hund, så kan du købe et sæt hvor du får en scrunchie med lavet i samme tema. På den måde kan i have et matchende element i jeres beklædning som hund og hundeejer.

Bandana til hunde med blomster og tern

CLOUD7 laver et bredt udvalg af bandana tørklæder til hunde i mange forskellige mønstre med blandt andet kornmarksblomster, tern og skaller fra stranden.

Bandana til hunde med tusinde blomster.
Rødternet bandana tørklæde til hunde.
Bandana til hunde med søstjerner og skaller.

Alle hundebandanaer fra CLOUD7 fås i tre forskellige størrelser fra alt til de helt små hunde og til de store hunde. De er lavet i 100% bomuld og anbefales vasket ved 30 grader.

Hundebandana med leopardprint

Leopardprint gør aldrig helt af mode selvom det nok har sine op og nedture, men blandt hunde der holder det 100%. Se bare dette flotte leopard bandana tørklæder til hunde.

Leopardprint hundebandana.

Det er fra mærket The Paws der laver mange forskellige hundebandanas og det fås i tre størrelse der passer til helt små hunde, hunde på 5+ kg og hunde på 15+ kg.

Hjertebandana til hunde

Sødt hundebandana med små hjerter i enten farven med hvid og røde hjerter el. blå og hvide hjerter.

Hjertebandana hvid/rød.
Hjertebandana blå/hvid.

Et hundebandana der vil se sødt ud på de fleste hunde og som fås i størrelser der passer til stort set alle hunde, du kan nemlig vælge mellem tre forskellige størrelser.

Sommerbandana med striber til hunde

Striber i lyse pastel farver der også kendes fra badetøj og håndklæder, er et mønster der høre sommeren til. Disse bandana til hunde har netop denne type lodrette striber, men de kan sagtens bruges hele året.

Blå-stribet hundebandana.
Grøn-stribet hundebandana.
Lyserød hundebandana striber.

De fås i tre forskellige størrelser og farver. Størrelserne er XS, M og L der passer til henholdsvis helt små hunde, hunde fra 5 kg og hunde fra 15 kg. Farverne er som vist på billederne blå, grøn el. rød.

Skriv en kommentar