Tørremåtte til hund

Mange hunde elsker en god badetur hvad end det er på stranden i en sø eller den lokale kanal. Men når de så skal op i bilen bagefter drivvåde og beskidte, så ærgrer man sig lidt som ejer når man nu lige har rengjort bilen. Løsningen på dette hedder en tørremåtte og den forhindre at bagagerummet bliver beskidt og hjælper hunden til at tørre og få varmen hurtigere.

Siccaro tørremåtte til hund

En tørremåtte til hunde er et produkt du kun finder fra et mærke, dog hos mange forhandlere. Siccaro har specialiseret sig i absorberende produkter til hunde der hjælper våde, kolde og frysende hunde med hurtigt at tørre og få varmen, samt hjælper hundeejeren med at holde hjem og bil ren ved hurtigt at absorbere vand, skidt og snavs fra hundens pels.

Et af de bedste produkter fra Siccaro, hvis du spørger mig, er denne tørremåtte du kan bruge overalt. Intet besvær med at pakke din hund ind i en tørredragt el. stå med et håndklæde og forsøge at få din hunds pels tør uden held. Her skal du bare sørge for at placerer tørremåtten i hundekurven, bagagerummet el. på terrassen og lade din hund lægge sig på den.

Tørremåtte til hunde.

Du kan få tørremåtten til hunde fra Siccaro i to størrelser alt efter om du har en lille hund el. en større hund. Størrelserne på måtten er:

  • Lille: 55×70 cm
  • Stor: 55×90 cm

Tørremåtten til hunde har evnen til at absorbere vand og andet snavs op til 7 gange sin egen vægt. Betrækket kan nemt tages af og vaskes, samt tørres i tumbler ved lav varme. Net indlægget kan når det har pletter el. er ildelugtende vaskes i hånden.

Tænker du at størrelsen ikke passer i din transportkasse el. til din hundekurv, så er den nem at folde sammen og tilpasse til det areal hvor din hund skal ligge.

Skriv en kommentar