Underlag til hundeskåle

Det er ikke nogen hemmelighed at hunde spiser lidt mere dyrisk end vi mennesker gør og det medfører hurtigt lidt mere griseri omkring spisepladsen. Du kan dog nemmere holde dit gulv pænt og spisepladsen ren med et underlag til hundeskåle.

Der findes forskellige slags spiseunderlag til hunde, nogle er mest lavet til at være praktisk, nogle er sjove og så er der også mere stilrene spiseunderlag der stilistisk kan passe ind i et moderne indrettet hjem. Herunder finder du en række bud på flotte skåleunderlag til hunde.

Lækkert læder spiseunderlag til hund

Læder er måske ikke det første man tænker på når man skal finde et underlag til hundeskåle, men faktisk har det flere praktiske egenskaber der gør at det egner sig godt som spiseunderlag. Herunder kan du se de to farver du kan få læder underlag til hundeskåle i.

Brunt læder underlag til hundeskåle.
Sort læder underlag til hundeskåle.

Som nævnt har læder underlaget flere praktiske egenskaber der gør at det egner sig godt som spiseunderlag. Det er tykt og solidt og beskytter gulvet mod pletter, slag og ridser fra skålene. Det kan nemt aftørres med en fugtig klud og så er det elegant at have liggende på gulvet i hjemmet og vil passe ind som et gulvtæppe.

I øvrigt er skålene på billederne herover hundeskåle lavet i keramik, og hvis du synes de er superflotte kan du få dem samme sted som læder underlaget, nemlig hos Staey.

Simpelt silikone underlag til hund

Silikone er et af de mest moderne og mest praktisk materialer til anvendelse i køkken og madopbevaring fordi det er nemt at rengøre, men udover rengøring har det også andre gode egenskaber når det anvendes som underlag til hundeskåle. Herunder kan du se hvilket farver du kan få et silikone underlag til hundeskåle i.

Lyseblåt silikone underlag til hundeskåle.
Mat sort silikone underlag til hundeskåle.
Beige/lyserødt silikone underlag til hundeskåle.

Som du kan se fås det i 3 forskellige, meget dæmpede og rolige, farver der alle vil passe stilistisk godt ind i et hjem hvor man går op indretningen fra gulv til loft. Silikone underlag har som sagt den egenskab at de er nemme at rengøre, men de er også skridsikre og sørger for at skålene står stille når hunden spiser/drikker.

Underlag til madskål i bomuldsreb

Leder du efter et lidt anderledes underlag til hundeskålene nu når vi har set på klassiske ensfarvede underlag i læder og silikone, så kan du passende vælge et spiseunderlag som dette el. det næste i artiklen her. Det er nemlig lavet af reb og i dette tilfælde bomuldsreb som giver noget ekstra kontur og andre indretningsmuligheder omkring det.

Flot beige underlag til hundeskåle i bomuld.

Stærkt spiseunderlag til hundeskåle i jutesnor

Jutesnor kender du måske bedst som en slags tyndt reb der bruges til at binde diverse ting sammen, det bruges meget til spejder og i DIY miljøet. Det er et naturligt materiale der kommer fra juteplanten og dermed også meget bæredygtigt i anvendelse. Dette spiseunderlag fås i to udgaver som du kan se herunder.

Cremefarvet underlag til hundeskål i jute.
To-farver underlag til hundeskåle i jute.

Disse spiseunderlag fås begge i to forskellige størrelser hvor den lille størrelse måler 50×35 cm og den store måler 60×38 cm.

Skåleunderlag til hundeskål i vegansk læder

Vegansk læder er ofte et populært valg blandt dyreelskere, da der ikke er noget skind fra døde dyr involveret i produktet. Her får du et spiseunderlag til hundeskålen i 100% vegansk læder der beskytter gulvet og er nemt at rengøre. Se de fire farver det fås i på billeder herunder.

Vegansk skåleunderlag i cognac brun.
Vegansk skåleunderlag i sort.
Vegansk skåleunderlag i mørkegrøn.
Vegansk skåleunderlag i grå.

Alle disse underlag til hundeskåle er fra mærket Shiro & Malou der laver produkter og udstyr til den kvalitetsbevidste hundeejer. Underlagene måler 43×30 cm og der er fin plads til en madskål og en vandskål. Det enkle design gør at de vil passe godt ind i de fleste hjem.

Underlag til hundeskål i vokset linned

Dette underlag til hundeskåle er lavet i vokset linned, så selvom det er lavet i stof kan det beskytte gulvet og nemt aftørres med en fugtig klud, da det er vokset. Underlaget fås i 2 farver og 2 størrelser, som du kan læse mere om under billederne her.

Linnedunderlag i sort – fås i 2 størrelser.
Linnedunderlag i grå – fås i 2 størrelser.

Disse enkle men flotte linnedunderlag til hundeskåle er fra mærket Kind For Dogs der laver produkter til hunde i klassisk skandinavisk stil med fokus på netop dette design. Skåleunderlagene fås i to størrelser der hvor den lille måler 50×34 cm og den store måler 60×42 cm, begge størrelser kan indeholde to skåle.

Underlag til hundeskåle i træ

Træ er ikke det gængse materiale til hundeskåle, men det ser super flot ud og så kan du være helt sikker på at det vil beskytte et flot trægulv el. tæppe der er under underlaget. Dette underlag er lavet af Cloud7 og passer kun til hundeskåle fra samme mærke: Yoji og Alain.

Underlag til hundeskåle i akacietræ.

Du kan se på billedet hvordan det stilede træunderlag til hundeskåle passer fantastisk sammen med skålene fra CLOUD7 du også kan få hos Luksushund.dk der sælger ting til hunde og hundeejere der er kvalitetsbevidste.

Skriv en kommentar