Hunderampe til bil

Rigtig mange hunde ender desværre med alderen med at døje med ledsmerter og gigt. De kan komme i behandling for det og der findes masser af hundefoder og kosttilskud til hunde der kan være med til at lindre smerterne og problemet, men der findes også mange hjælpemidler. Et af de hjælpemidler er en hunderampe til bilen.

En af de sværeste ting for en hund når den har gigt og ledsmerter er at sætte af og hoppe på på ting, noget som typisk er naturligt for en hun begynder at gøre ret ondt. Til dette problem findes der forskellige ramper til hunde og i denne artikel ser vi nærmere på hunderamper til bilen.

Foldbar hunderampe til bil fra Trixie

Denne hunderampe er god, billig og solid. Den har de funktionaliteter der skal til for at hjælpe en hund med ledproblemer og samtidig så beskytte den også bagenden af biled mod ridser når hunden skal op og ned. Hunderampen kan nemt foldes sammen og placeres i bagagerummet ved siden af hunden. Du kan se et billede af Petwalk fra Trixie herunder.

Hunderampen er skridsikker og har skinner på hver side så hundens pote ikke skrider udover rampen. Den måler 156 cm i længden og 45 cm i bredden, så der er god plads til de fleste hunde at går op og ned på. Derudover kan den klare 90 kg belastning hvilket også giver mulighed for at bruge den til langt størstedelen af alle hunderacer.

En hunderampe behøver du ikke at vente med at tage i brug til din hun allerede har smerter. Hvis du ved at du komme til at køre meget i bil med din hund, så kan det være en god idé at bruge en hunderampe forebyggende for at beskytte hunden mod rygproblemer og hofteproblemer.

Teleskoprampe der hjælper huden op i bilen

Trixie har også lavet en anden hunderampe med teleskopfunktionalitet, hvilket betyder at den ikke foldes ind og ud til en fast længde, men den kan justeres alt efter bilens højde el. andre formål. Den kan også både blive længere og klare en højere belastning end den foldbare hunderampe til biler fra Trixie. Du kan se teleskoprampen herunder.

Trixie hunderampe til bil med teleskopfunktion.

Denne hunderampe til bilen kan klare op til 120 kg i belastning, den har skridsikkert underlag og kant på begge sider. Bredden er 43 cm og længden kan indstilles til alt fra 100-180 cm. Det er hunderampen til bilen der skal kunne hjælpe alle hundestørrelser op og ned.

Igen er det en god idé at huske på at hunderampen kan bruges forebyggende også, altså inden du har en hund med hofte-, ryg- og andre ledproblemer.

Skriv en kommentar